/ Ми працюємо!
Наше головне слово - створювати!
Ua / Eng / Rus

Стильний офіс компанії світового рівня – Robert Bosch.

24 / 01 / 2022

Неймовірний проект був створений завдяки співпраці будівельних, дизайнерських та ландшафтних компаній для бренду світового рівня Robert Bosch GmbH.

Robert Bosch GmbH — німецька група компаній, провідний світовий постачальник технологій та послуг у галузі автомобільних та промислових технологій, споживчих товарів, будівельних та пакувальних технологій.

Фото Стильний офіс компанії світового рівня – Robert Bosch.

Важливим завданням кожного з нас було підтримання усвідомлення глобальної філософії цінностей та нових підходів до створення робочого середовища, яке допомагає співробітникам продуктивно працювати, творити, взаємодіяти та створювати інноваційний продукт. І лише після цього створювати офіс, який підійде за всіма критеріями Robert Bosch GmbH.

При проектуванні офісу особливу увагу було приділено відкритості як ключовій цінності компанії. Після багатьох років роботи зі стандартами офісного простору перед нами стояло завдання «змінити систему», так щоб дати колективу компанії достатньо переваг і різноманітних можливостей, щоб робота у відкритому просторі приносила максимальний комфорт.

Компанія NAYADA встановила перегородки NAYADA NAYADA Hufcor. Офісні розсувні перегородки NAYADA NAYADA Hufcor – прогресивне, надійне та економічне рішення для самостійного зонування простору. Усього за п'ять хвилин за їх допомогою можна перетворити просторий офіс open space на кілька ізольованих кабінетів.

Фото Стильний офіс компанії світового рівня – Robert Bosch.

 

Фото Стильний офіс компанії світового рівня – Robert Bosch.

вгору
Якою мовою ви хочете переглядати сайт?
UA
ENG
RUS