/ Ми працюємо!
Наше головне слово - створювати!
Ua / Eng / Rus

Сучасні перегородки NAYADA в інтер'єрі фабрики «ROSHEN».

19 / 05 / 2020

Компанія Nayada взяла участь в реконструкції другої черги київської фабрики Roshen.

«Roshen» - одна з провідних українських кондитерських фабрик.

Проект розроблений київської архітектурно-дизайнерської командою професіоналів BURØ. Перед архітекторами стояло завдання створити сучасний інтер'єр, максимально зберігши відкритість простору. Для оформлення офісних зон фабрики, використано багато скла і металу, цегли та пластику, а акцентом в зонуванні простору виступає незвичайне оформлення перегородок Nayada-Twin.

Проект на стільки зроблений для своїх співробітників, що в Open Space навіть передбачено автономне зволоження повітря. У цьому прекрасному проекті ідеально відобразилися перегородки Nayada-Twin з дверима Slim і розсувні склянні перегородки Hufcor G3000. Профіль звукоізоляційних скляних перегородок Nayada-Twin і сучасні двері Slim повністю підтримують дизайн-концепцію інтер'єру. В обробці робочих місць вибрано контрастне колірне рішення: поєднання світлого, бронзово-коричневого і сірих кольорів виглядає максимально стильно і концептуально.

Ще однією родзинкою даного проекту є перегородки NAYADA- Hufcor G3000. Крім створення особливого стилю в приміщенні, NAYADA- Hufcor G3000 мають неймовірні можливості для зонування офісу. NAYADA- Hufcor дозволяють з максимальною ефективністю використовувати наявні у Вашому розпорядженні площі. Розсувні перегородки являють собою секції, які переміщаються на спеціальних роликових підвісах по стельовим направляючим і складуються в спеціальних паркінгах. У зібраному вигляді конструкція не відрізняється від стаціонарних стін. В даному дизайн вирішенні секції перегородок виконані з міцного загартованого скла.

Даною спільною роботою задоволені всі: і замовник і виконавці.

вгору
Якою мовою ви хочете переглядати сайт?
UA
ENG
RUS