/ Ми працюємо!
Наше головне слово - створювати!
Ua / Eng / Rus

Новий, яскравий, нестандартний проект утілила компанія NAYADA .

16 / 06 / 2020
Близько року тому спільно з компанією GLeeds Ukraine,  і європейською архітектурною компанією Bates (Болгарія) компанія NAYADA почала працювати над створенням трьох нових офісних просторів для однієї з ведучих світових IТ- компаній - ORACLE. Нові проекти розташовані в 3-х містах України - Харків, Дніпро і Одеса.
IT сфера - це шлях прогресивних і неординарних рішень, тому і вимоги до офісу у замовника були великі - головним завданням стояло створення комфортабельного, сучасного, такого, що відповідає високим стандартам замовника офісу.
 
У нових, сучасних офісах важливим аспектом для створення комфортної роботи співробітників є звукоізоляція. Але оскільки інтер'єр офісу припускав максимальну візуальну відкритість, було прийнято нестандартне рішення реалізації перегородок. Нами були встановлені перегородки з подвійним склінням, які забезпечили підвищену звукоізоляцію, а відсутність каркаса між стеклами - максимальну відкритість приміщень офісу.
 
Наступним етапом створення стильного і комфортного офісу стала установка дверей. Сумнівів не було, вибір ліг на двері NAYADA - Intero, вид цієї продукції був обраний для проектів в Харкові і Дніпрі. Двері Intero - елегантна деталь сучасного офісного інтер'єру. Подвійне суцільноскляне полотно дверей - власна розробка NAYADA, яка не має аналогів в Україні. Завдяки вузькому профілю, що є основним, уся конструкція виглядає легкою і витонченою, не краде простір і робить інтер'єр приміщення відкритішим. Два скла, закріплені на профілі, надають каркасу необхідну жорсткість і забезпечують ідеальну геометрію. Ці алюмінієві засклені однопільні і двопільні двері встановлені в отворах стін і в скляних перегородках.
 
Також в офісах розташованих в Харкові і Дніпрі були встановлені системи трансформованих акустичних стін NAYADA - HUFCOR в напівавтоматичному виконанні. Офісні розсувні перегородки NAYADA - HUFCOR- прогресивне, надійне і економічне рішення для самостійного зонування простору. Всього за п'ять хвилин з їх допомогою ви перетворите просторий офіс open space на декілька ізольованих кабінетів.
 
Для проекту в Одесі була обрана сточено-рігельная система ORMAN Lux в 1 контур заповнення, що дозволило оптимізувати загальний бюджет трьох проектів.
На сьогодні усі проекти побудовані і вводяться в експлуатацію.
 
Завдяки комплексному підходу до організації інтер'єру нам вдалося створити максимально комфортний і сучасний офіс для продуктивної роботи.
вгору
Якою мовою ви хочете переглядати сайт?
UA
ENG
RUS