/ Ми працюємо!
Наше головне слово - створювати!
Ua / Eng / Rus

Результат плідної співпраці NAYADA та нашого дилера.

16 / 01 / 2023

NAYADA не лише робить проекти «під ключ», а також плідно співпрацює з дилерами по всім містам вільної України.

Нещодавно нашим дилером був виконаний ряд робіт по оздобленною приватноі квартири в ЖК CreenVille на Печерську.

В квартирі було встановлено систему стаціонарних перегородок NAYADA-Twin, з метою зонування простору.Система стаціонарних перегородок NAYADA-Twin призначена для створення приміщень різного функціонального призначення з максимальним склінням та підвищеними вимогами до звукоізоляції.

Алюмінієвий профіль каркаса встановлюється лише вздовж підлоги та стелі приміщення, а також при примиканні до стіни або дверної рами. Ефект відкритості,легкості системи із збереженням її функціональних характеристик досягається за рахунок того, що полотна скла з”єднуються спеціальним, ледь помітним полікарбонатним профілем. Таким чином, складається враження, що скляна перегородка складається з однієї суцільної секції!

Також були встановлені двері NAYADA - Stels Glass .

Двері StelsGlass призначені для встановлення в систему стаціонарних перегородок NAYADA-Standart і NAYADA-Twin, а також є можливість встановлення в отвір в стіні. Дверна стулка та рама спеціально спроектовані для надійної експлуатації з прихованими завісами, автоматичними звукоізолюючими порожками та прихованими дотягувачами . Двері Stels Glass мають два контури подвійного герметичного скління, просвіт між підлогою і полотном може ущільнюватися автоматичним порожком, комплектуються магнітним замком, що виключає шум при відкритті / закритті. Ці елементи забезпечують високі звукоізоляційні властивості дверей. Товщина полотна складає 60 мм.

З гордістю говоримо, що уся продукціяNAYADA виробляється в Україні, на власному виробництсві у м.Києві.

вгору
Якою мовою ви хочете переглядати сайт?
UA
ENG
RUS