/ Ми працюємо!
Наше головне слово - створювати!
Ua / Eng / Rus

Всі хочуть товаришувати з Айтішніками.

07 / 10 / 2019

Компанія Nayada спільно з нашими партнерами "Неевроремонт" створила новий, стильний офіс для IТ- компанії Boosta. Наші стосунки з Boosta пережили декілька етапів. Все розвивалося дуже стрімко, і у фіналі був реалізований креативний офіс 1500 м. кв. на двох поверхах. IT- фахівці прогресивні, як ніхто. Щоб відповідати їм, в промисловому (у минулому) приміщенні були видалені усі конструкції, простінки і гіпсокартон, відкриті комунікації. Важливою складовою нового офісу було максимальне додавання сонячного світла. Була виконана величезна робота із створення 240 робочих місць.

Окрім високої якості,важливо було створити неординарний дизайн, саме тому для усіх кабінетів і переговорних кімнат були вибрані двері в алюмінієвому обв'язуванні, з яскравим колірним акцентом профілю.

Однією з фішок сучасного офісу є хаб-трансформер. Презентація, лекція, дискусія і дитячий ранок однаково успішно пройдуть в приміщенні з трансформованою перегородкою Nayada - Hufcor. Розсувні перегородки NAYADA - Hufcor забезпечують максимально ефективне використання корисної площі і прекрасно вписуються в концепцію офісу сучасної компанії.

 

Архітектурне бюро - Студія «Неевроремонт»

Дизайнер, керівник студії – Мая Баклан 

Фотограф – Андрій Безуглов

вгору
Якою мовою ви хочете переглядати сайт?
UA
ENG
RUS