/ Ми працюємо!
Наше головне слово - створювати!
Ua / Eng / Rus

Сучасний діловий стиль: NAYADA для приватного офісу в Києві.

05 / 07 / 2017

Компанія NAYADA оформила черговий київський офіс.

Перед NAYADA у черговий раз було поставлено цікаве завдання: треба було забезпечити максимальний вступ денного світла в приміщення кабінетного планування. Завдання було з легкістю виконане завдяки використанню вітражних перегородок NAYADA - Twin. Для цього проекту, NAYADA виготовила і встановила перегородки заввишки 3 метри в 2 шари скління без вертикальних стійок, що несли. Додаткову жорсткість високим скляним конструкціям забезпечили силові труби усередині стандартних профілів, а також спеціальна кріпильна система в застельовому просторі.

Для кабінетів були використані нові універсальні двері NAYADA - Vitero. Ці двері по дизайну порівнянні з кращими італійськими дверима, але коштує значно дешевше за рахунок складання на виробництві NAYADA в Україні. Двері NAYADA - Vitero підходять для установки в усі стаціонарні системи перегородок NAYADA, а також в телескопічну і кутову коробки. У дверях Vitero використовується загартоване безпечне скло завтовшки 4мм, яке встановлюється в профіль складного перерізу шириною 60мм. Усі складові інтер'єру підбиралися так, щоб зберегти єдність стилю.

На особливу увагу заслуговують вхідні двері - в проекті використовуються шпоновані одностулкові двері заввишки 2400 мм, а також приховані двері запасного виходу NAYADA - Stels. Усі вхідні двері обладнані прихованими електронними замками Eff - eff з системою доступу. Завдання були виконані в строк, перегородки встановлені надійно, а інтер'єр офісу сподобався замовникові і його котові.

вгору
Якою мовою ви хочете переглядати сайт?
UA
ENG
RUS