/ Ми працюємо!
Наше головне слово - створювати!
Ua / Eng / Rus

Сучасні рішення NAYADA для офісу IT - компанії в центрі Києва.

06 / 04 / 2017

NAYADA реалізувала комплексні індивідуальні рішення для інтер'єру офісу IT - компанії . Інтер'єри проекту розробив архітектор Олексій Щербачев. NAYADA облаштувала як типові і громадські зони усіх приміщень офісу, так і приміщення з індивідуальним проектуванням. Зважаючи на складність проекту, ще на етапі загальнобудівельних робіт, фахівці NAYADA спроектували і побудували спеціальні металоконструкції, що несли, для перегородок.

Для оформлення інтер'єру в скляних перегородках і дверях NAYADA застосували різні кольори профілю і різні види скла. Так, наприклад, в якості вхідних груп зі сходових маршів в офісний простір, були використані двері NAYADA - Standart в чорному профілі з фарбованим склом, а для планування кабінетів і переговорних кімнат чудово послужили суцільноскляні перегородки NAYADA - Crystal, з матовим склом, що надає приватність приміщенням.

Перед архітектором проекту стояло непросте завдання - створити 6 незалежних офісних приміщень, з об'єднаною громадською зоною.

В результаті, в окремі приміщення були обрані класичні перегородки NAYADA - Standart, але особливою родзинкою стали двері Intero з чорним фарбованим склом.

Забарвлене скло - дуже незвичайний продукт, воно надає особливий стиль інтер'єру. Цей продукт робить кольори насиченішими, створює чарівні відображення і незвичайні перспективи, грає з тінями і наповнює інтер'єр життям. У санвузлах були змонтовані сучасні сантехкабіни з HPL пластика, які органічно підтримали загальний дизайн.

Цей проект є результатом дружньої і злагодженої роботи замовника, архітектора і нашої компанії.

вгору
Якою мовою ви хочете переглядати сайт?
UA
ENG
RUS