/ Ми працюємо!
Наше головне слово - створювати!
Ua / Eng / Rus

Оптимізуємо робочий простір для виходу співробітників з карантину.

16 / 11 / 2020

Уникнути Трансформації офісного простору  в 2020 році не вдасться нікому. До такого висновку прийшли експерти зі сфери рекрутингу. Запит на зміни йде як від держави, яке вимагає дотримання нових санітарних норм, так і від співробітників, які побоюються повертатися з удаленку. Суть трансформації - максимально убезпечити офіс від поширення вірусу, тобто забезпечити соціальне дистанціювання і регулярну дезінфекцію поверхонь.

Основні тенденції в оформленні офісного простору після карантину:

1) Забезпечення дистанції в 1,5 метра між робочими місцями.

2) Можливість легко трансформувати простір.

3) Оснащення зон рецепції захисними екранами. 

У асортименті NAYADA є офісні перегородки, які допоможуть наслідувати ці тенденції.

Мобільні екрани і перегородки : оперативно зонуємо робоче місце

Мобільні перегородки є легкими конструкціями, які, аналогічно ширмам, ставляться на підлогу або кріпляться до столів. Висота варіюється в діапазоні від 1,1 до 2,1 м. Конструкції можуть бути суцільноскляними (з матовим або тонованим склом), глухими (з панелями з пластика, опциональна обробка текстилем або шпоною) або комбінованими. Можливо оснастити перегородки полицями, кабель-каналом і електрокоробом.

Фото Оптимізуємо робочий простір для виходу співробітників з карантину.

Мобільні конструкції допоможуть швидко зонувати опенспейс  так, щоб між співробітниками зберігалася необхідна дистанція. Крім того, робоче місце, оформлене мобільними перегородками, перетворюється на своєрідний міні-кабінет, де багатьом працюється комфортніше, ніж перед очима колег в повністю відкритому просторі. При необхідності ці конструкції легко демонтувати і перенести на нове місце.

Розсувні перегородки: трансформуємо простір.

Фото Оптимізуємо робочий простір для виходу співробітників з карантину.

Ці моделі теж мобільно змінюють межі простору, тільки, на відміну від мобільних перегородок, вони мають фіксовані "маршрути". Для цього на стелі закріплюються треки, по яких і переміщатимуться розсувні стіни. Вони можуть складатися з будь-якої кількості секцій, бути декорованими під ваш інтер'єр і забезпечувати звукоізоляцію до 54 дБ. Розсувні перегородки призначені для зон, де періодично вимагається змінювати площу. Наприклад, щоб виділити в конференц-зали затишну переговорну для наради в мікрогрупі або, навпаки, збільшити простір, щоб провести зустріч з партнерами, дотримуючись соціальної дистанції.

Розділові екрани: захищаємо співробітників на рецепції.

Ці модифіковані варіанти мобільних екранів були спеціально розроблені нами у зв'язку з пандемією коронавірусу. Вони є настільними панелями з оргскла для зон ресепшн, що відділяють робоче місце від зовнішнього світу. Екрани служать бар'єром для поширення вірусів, при цьому прозора поверхня дозволяє зберігати візуальний контакт співробітників з відвідувачами. Конструкції не мають каркасу і утворюють компланарну (рівну) поверхню, яку легко дезинфікувати. Розділові екрани також захищають від шуму в офісі.

Антибактеріальне виконання: перешкоджаємо поширенню патогенів .

Окрім іншого ви можете купити перегородку в офіс з антибактеріальним покриттям. Воно може бути нанесене на будь-яку модель перегородки або екрану. Покриття містить іони срібла, які відомі своєю бактерицидною дією. Це означає, що патогенні мікроорганізми, що потрапили на таку поверхню, не виживуть. Офісні перегородки з дверима можна укомплектувати антибактеріальними ручками, в їх покритті також є іони срібла.

 

 

 

 

 

Уник

вгору
Якою мовою ви хочете переглядати сайт?
UA
ENG
RUS