/ Ми працюємо!
Наше головне слово - створювати!
Ua / Eng / Rus

Nayada спільно з DENZA, закінчила проект нового офісу для великої кондитерської компанії.

23 / 10 / 2017

Nayada спільно з DENZA, закінчила проект нового офісу для компанії - найбільшого у світі виробника шоколадної продукції, печива і цукерок.

Відчувати зручність під час работы- базова складова психологічного комфорту,а значить і працездатності співробітників. Тому основним завданням замовника при проектуванні офісу, було створення комфортного робочого середовища в open space площею 1500 м2. У рамках реалізації проекту фахівці компаній-підрядників, провели дослідження з метою оптимізації офісного простору і його грамотного планування. Офіс було вирішено оформити звукоізоляційними перегородками NAYADA - Twin, що максимально пропускають природне освітлення в приміщення. Алюмінієвий профіль каркаса встановлюється лише уздовж підлоги і стелі приміщення, а також при примиканні до стіни або дверної рами. 

Ефект відкритості і легкості системи зі збереженням її функціональних характеристик досягається за рахунок того, що полотна скла з'єднуються спеціальним, ледве помітним полікарбонатним профілем. Таким чином, створюється враження, що скляна перегородка складається з однієї суцільної секції!

вгору
Якою мовою ви хочете переглядати сайт?
UA
ENG
RUS