/ Ми працюємо!
Наше головне слово - створювати!
Ua / Eng / Rus

NAYADA облаштувала новий офіс компанії "ARCHIMATIKA"

14 / 11 / 2016

Компанія "NAYADA" виконала роботи по установці офісних перегородок NAYADA - Standart і NAYADA - Crystal в новому офісі компанії "ARCHIMATIKA", однієї з найбільших архітектурно-проектувальних компаній України, що розробила такі проекти як ЖК "Комфорт-Таун" і ТРЦ "Республіка" в Києві. Проект нового офісу компанії був виконаний партнером компанії "NAYADA" - архітектурною компанією "2b Group".

Цікавою особливістю проекту є вибрані архітекторами кольори профілів офісних перегородок NAYADA-Standart: перегородка на ресепшене виконана в чорному кольорі з поверхнею "муар", перегородка в кабінет генерального директора - в темно-червоному матовому кольорі. Перегородки мають висоту до 4,2 метра, при цьому застосовуються великі вітражні секції скління до 1600 мм шириною. Двері укомплектовані італійськими випадними порогами MEC Easy, що істотно підвищило загальний рівень звукоізоляції.

Так само цікаві вхідні суцільноскляні двері, що ведуть із зони ресепшн в загальну робочу зону. Двері виконані із загартованого скла 10 мм, і мають ширину 1300 мм. Для таких широких дверей було прийнято рішення використати посилений італійський маятниковий доводчик в парі з посиленими петлями ORMAN Manet, що припускають подвійне точкове кріплення кожної петлі до скла. Уся фурнітура була додатково перефарбована в чорний колір "муар", вісь петлі і доводчика зміщені відносно отвору на 200 мм, що в сукупності з високою трубчастою нержавіючою ручкою ORMAN завдовжки 1800 мм створює нестандартний і цікавий зовнішній вигляд скляних дверей.

У конструкції суцільноскляних перегородок застосований спеціальний прозорий полікарбонатний профіль NAYADA, що дозволяє красиво і надійно з'єднати загартоване скло завтовшки 10 мм між собою стик у стик, а так само під кутом 90 градусів, уникнувши стандартного в таких ситуація заповнення технічних проміжків силіконом.

 

 

вгору
Якою мовою ви хочете переглядати сайт?
UA
ENG
RUS