/ Ми працюємо!
Наше головне слово - створювати!
Ua / Eng / Rus

«Наяда Гласс Технолоджі» продовжує працювати і будувати плани на майбутнє.

24 / 07 / 2023

Після нашої перемоги нас чекає багато роботи: процес відбудовування України та відновлення бізнесів.

Тому наша компанія вже сьогодні готується,  запускає проекти, розробляє нову продукцію, яка буде невід’ємною частиною нових, сучасних офісів.

До Вашої уваги акустичні кабінки  – ідеальне рішення для будь-якого офісного простору. Кабіна відмінно впишеться в будь-який інтер'єр і дозволить провести будь-які зустрічі та переговори, не заважаючи оточуючим.

 

Акустичні кабіни від «Наяда Гласс Технолоджі»  в офісі – доступний варіант створення приватних зон усередині відкритого планування. Ідеально створений простір дозволить повести важливі телефонні чи zoom-переговори, не заважаючи оточуючим. Кабіна не тільки функціональна, але й чудово впишеться в інтер'єр завдяки своєму лаконічному дизайну

Особливості скайп-кабіни NAYADA:

*високі показники звукоізоляції;

*прийнятна вартість;

*можливість внесення змін відповідно до побажань клієнта;

*зносостійкість матеріалів та фурнітури;

*легше, ніж аналоги на ринку;

*тривалий термін служби.

Якщо вам потрібна кабіна під свої розміри та дизайн, ми можемо запропонувати індивідуальне рішення та різноманітність оздоблювальних матеріалів. Вся наша продукція виконується відповідно до найвищих стандартів якості. Візьмемо на себе реалізацію найскладніших акустичних рішень.

 Також на кабінку можна нанести Ваш логотип, тим самим зробити її не лише функціональним, але й дизайнерським акцентом Вашого офісу.

Щоб замовити акустичну кабінку, уточнити комплектацію та умови доставки, зв'яжіться з нашими менеджерами.

вгору
Якою мовою ви хочете переглядати сайт?
UA
ENG
RUS