/ Ми працюємо!
Наше головне слово - створювати!
Ua / Eng / Rus

NAYADA для офісу JACOBS

13 / 12 / 2016

Компанія "NAYADA" виконала проект по установці розсувної акустичної перегородки NAYADA - HUFCOR в новому офісі компанії "JACOBS Україна", що розташувався у бізнес-центрі класу "А+", - IQ Business Center.

Генпідрядником і проектантом виступила компанія-власник IQ Business Center, один з видатних київських забудовників і старий партнер компанії "NAYADA" - компанія "KAN Development".

Замовником було поставлено завдання отримати можливість розділення великої переговорної кімнати на два невеликі приміщення, кожне з яких було б повноцінним залом для переговорів. Оптимальним варіантом для цього стали розсувні акустичні перегородки системи NAYADA - HUFCOR, що забезпечують звукоізоляцію в 42 Дб, що відповідає звукоізоляції гіпсокартонної стіни в два контури гіпсу з ізовером. Також вимогою замовника була можливість відкривати і закривати перегородку простим натисненням кнопки, а не поворотом механічного ключа. Це завдання вдалося вирішити, застосувавши напівавтоматичний варіант розсувної перегородки NAYADA - HUFCOR. Цей варіант припускає автоматичне приведення секцій в положення "відкрито/закрито", секції перегородки переміщаються в паркінг і назад вручну.

вгору
Якою мовою ви хочете переглядати сайт?
UA
ENG
RUS