/ Ми працюємо!
Наше головне слово - створювати!
Ua / Eng / Rus

Компанія "NAYADA" виконала проект для українського державного інформаційно - аналітичного центру моніторингу зовнішніх товарних ринків -ДП "ДЕРЖЗОВНІШІНФОРМ".

15 / 03 / 2017

Цей проект став черговим в переліку виконаних NAYADA проектів для державних підприємств України. Компанія "NAYADA" виграла державний тендер і повністю виконала свої зобов'язання перед Замовником, тим самим у черговий раз довівши свою здатність працювати не лише з комерційними підприємствами, але і з бюджетними грошима.

Перед нами стояло завдання розмістити в невеликому кабінеті 12 співробітників ДП "ДЕРЖЗОВНІШІНФОРМ" з максимальним комфортом і эргономичностю для останніх. Були спроектовані, виготовлені і змонтовані робочі місця співробітників, що складаються з офісних столів і меблевих тумб на базі мобільних офісних перегородок NAYADA - OPTIMA+. Робочі місця є поэднанням з двох столів, які розділяє мобільна офісна перегородка NAYADA - OPTIMA+ з глухим заповненням ЛДСП. Бічні перегородки NAYADA - OPTIMA+ виконані у варіанті комбінованого заповнення з ЛДСП і склінням у верхній частині. Така конструкція робочих місць одночасно дає можливість співробітникам комфортно почувати себе упродовж робочого дня, знаходячись в невеликому кабінеті і не обмежує огляд з усіх боків, що робить робочу обстановку в колективі м'якшою і підвищує продуктивність праці співробітників.

Система мобільних перегородок NAYADA - OPTIMA+ дозволяє створювати робочі місця на базі мобільних перегородок таким чином, що стільниці кріпляться безпосередньо до мобільних перегородок завдяки спеціальній фірмовій фурнітурі NAYADA - OPTIMA+. Це дозволяє як понизити витрати на меблеві опори і фурнітуру для стільниць, так і отримати у результаті гармонійно виглядаючі робочі місця, об'єднані одним стилем.

вгору
Якою мовою ви хочете переглядати сайт?
UA
ENG
RUS