/ Ми працюємо!
Наше головне слово - створювати!
Ua / Eng / Rus

Компанія NAYADA взяла участь в оформленні конференц-залу готелю Radisson Blu .

31 / 05 / 2017

Компанія NAYADA взяла участь в оформленні конференц-залу готелю Radisson Blu в м. Києві трансформованими звукоізоляційними перегородками NAYADA - Hufcor.

Реконструкція залу проводилася для самого очікуваного пісенного конкурсу року "Eurovision 2017". Дизайн проект конференц-залу виконало відоме шведське архітектурне бюро LUNDWALL ARCHITECTS з урахуванням усіх стандартів міжнародного готельного оператора Radisson Blu.

Особливістю цього проекту була наявність у клієнта трансформованих перегородок іншого виробника, які виробили свій ресурс раніше очікуваного терміну, що і послужило початку реконструкції. Інженери компанії NAYADA спільно з нашими німецькими партнерами розробили проект перегородок, що повністю повторює розташування колишніх перегородок, що дозволило зберегти існуючі системи підвісів і тим самим заощадити замовникові значну частину бюджету і максимально скоротити терміни робіт. Також нами були виправлені усі зауваження, які ускладнювали експлуатацію раніше існуючих перегородок. Були додані нові вузли в систему трека, що дозволили набагато швидше об'єднувати і роз'єднувати перегородки, управляти простором конференц-залу і ділити його на шість різних конфігурацій приміщення, для одночасного проведення декількох заходів, розрахованих на різну кількість відвідувачів.

Панелі пересувних акустичних перегородок виконані з австрійського ЛДСП Egger колір "Сосна Джексон" і гармонійно вписалися в загальний інтер'єр конференц-залу. Виконання дверей максимально наближене до дизайну і матеріалу перегородок, що надало приміщенню завершеного вигляду.

вгору
Якою мовою ви хочете переглядати сайт?
UA
ENG
RUS