/ Ми працюємо!
Наше головне слово - створювати!
Ua / Eng / Rus

Класичне оформлення офісного простору для дилера світових виробників сільгосптехніки.

04 / 08 / 2021
Перед компанією NAYADA стояло завдання організації планувального рішення офісу розташованого на двох поверхах. Суцільноскляні перегородки NAYADA-Crystal зі шпонованими полотнами ідеально підтримали дизайн - концепцію інтер'єру офісу компанії. Продукція серії NAYADA-Crystal виправдала довіру наших клієнтів, саме тому зберігаючи вірність стилю, новий офіс виконаний з використанням скляних перегородок і дверей ціїє серіії.
 

Для кабінету керівника компанії з вимогою підвищеної звукоізоляції були виготовлені перегородки із системи профілів Nayada-Twin.Система перегородок Nayada-Twin завдяки подвійному склінню і відсутності імпостов рекомендована до застосування в інтер'єрах, де важливі висока звукоізоляція і світлопропускаюча здатність.

Для одночасного проведення кількох заходів в різних приміщеннях були встановлені трансформовані звукоізоляційні перегородки NAYADA-Hufcor H100. Офісні розсувні перегородки NAYADA- Hufcor H100- прогресивне, надійне і економічне рішення для самостійного зонування простору. Всього за п'ять хвилин з їх допомогою ви перетворите просторий офіс open space в кілька ізольованих кабінетів.

Також для Замовника компанією Nayada були виготовлені скляні огорожі на сходових маршах та сантехнічні перегородки з HPL.

 

вгору
Якою мовою ви хочете переглядати сайт?
UA
ENG
RUS