/ Ми працюємо!
Наше головне слово - створювати!
Ua / Eng / Rus

Безмежні можливості дизайну з системою NAYADA - Quadro

20 / 01 / 2018

Нова розробка NAYADA - Quadro відповідає найсучаснішим вимогам в області архітектури і дизайну інтер'єрів, об'єднуючи в собі переваги каркасних і безкаркасних перегородок NAYADA.

Особливість новинки - її варіативна дизайн-рішень. Є можливість по-різному створювати оформлення за рахунок установки накладних декоративних планок, у тому числі під довільним кутом. Мала товщина декоративних планок дозволяє проектувати перегородки із складним малюнком розтинів, не порушуючи зорової легкості конструкції.

NAYADA - Quadro включає перегородку і спеціально розроблені до неї двері, при цьому конструкція передбачає установку дверних отворів і з будь-якими іншими дверима NAYADA.

Відмінна риса конструкції - одинарне заповнення секцій перегородки, яке знаходиться по центру профілів. Це надає витонченість і сучасність зовнішньому вигляду усієї конструкції. Новинка підходить для оформлення як офісних і громадських, так і житлових приміщень, легко вписуючись навіть в невеликі приміщення.

Застосована: в зонах ресепшн, переговорних, кабінетах керівників компаній, робочих зонах, коридорних зонах, бібліотеках, бутиках, заміських будинках.

вгору
Якою мовою ви хочете переглядати сайт?
UA
ENG
RUS