/ Ми працюємо!
Наше головне слово - створювати!
Ua / Eng / Rus

NAYADA взяла участь у будівництві ресторану сучасної китайської кухні BAO

24 / 05 / 2016

NAYADA взяла участь у будівництві ресторану сучасної китайської кухні BAO.

Архітектори проекту - YOD DESIGN LAB, в портфоліо яких, кращі заклади країни. Творці - ресторатори Тарас і Оксана Сердюк ,а також відомий телеведучий кулінарного шоу і засновник кулінарної школи Эктор Хименес-Браво. Компанія NAYADA виконала комплекс робіт по вітражному склінню в усіх залах ресторану.

У ресторані панує елегантна східна атмосфера. Це дуже сучасне місце, в якому переплелися традиції і інновації. Головною "фішкою" BAO є його відкрита кухня, вона видима з усіх трьох залів ресторану. Ефект повної відкритості досягнутий завдяки скляним вітражам, змонтованим компанією NAYADA. За задумом архітекторів було використано безкаркасне скління з розмірами стекол 2900 х 2700 мм Вес одного такого скла - близько 200 кг!

На окрему увагу заслуговують убиральні ресторану, основним матеріалом обробки яких, послужило скло. Водоспад, захищений вітражем JUMBO розміру, служить істинною прикрасою як основного залу, так і жіночого санвузла.

Яскравим акцентом став стіл з латуні, який пронизує наскрізь скляне обгороджування, символізуючи собою рівновагу Инь і Янь в китайській філософії.

Проект був цікавий, вимагав нестандартних рішень і втілення креативної задумки архітекторів в стислі терміни. NAYADA c завданням впоралася.

вгору
Якою мовою ви хочете переглядати сайт?
UA
ENG
RUS