/ Ми працюємо!
Наше головне слово - створювати!
Ua / Eng / Rus

Комплексні интер'єрні рішення NAYADA для знакового проекту КВЦ "Парковий" в Києві

22 / 07 / 2016

Компанія NAYADA взяла участь в створенні конгрессно-виставкового центру "Парковий" - флагманського проекту в сегменті професійних конгрессно-виставкових об'єктів преміум класу, і в той же час - першого проекту у своєму роді на ринку комерційної нерухомості України.

Професійній міжнародній команді проекту вдалося створити унікальний внутрішній простір конгрессного центру, домінуючою ідеєю якого є мультифункціональна трансформація, перетікання об'ємів, прозорість і органічне об'єднання внутрішнього простору будівлі з навколишнім парковим ландшафтом.

КВЦ "Парковий" - унікальний проект в Україні, оскільки в нім уперше використаний новий формат виставкових зон, що дозволяє змінювати зонування приміщень залежно від потреб заходу, управляти простором необхідна кількість разів в течії одного дня. Таке архітектурне рішення, зокрема, було використа не в відомих виставкових центрах Європи, Китаю і Америки. Досягти мультифункціональної трансформації вдалося за рахунок систем розсувних перегородок Hufcor.

Компанія NAYADA облаштувала як типові і громадські зони усіх поверхів, так і приміщення з індивідуальним проектуванням. Усі приміщення облаштовані сучасним мультимедійним устаткуванням і трансформованими перегородками Hufcor, які дозволяють змінювати простір до розмірів, які потрібні для проведення заходу.

Компанія NAYADA виготовила і встановила 1 250 кв.метрів розсувних перегородок. На першому поверсі висота деяких перегородок склала 4,5 метри! Усі перегородки мають напівавтоматичне управління, а управління жалюзі в прозорих перегородках активується з дистанційних пультів управління.

Також компанія NAYADA встановила більше 800 кв.метрів перегородок з безпечного загартованого скла в системах NAYADA - Twin c керованими дистанційно жалюзі, NAYADA - Crystal і автоматичні вхідні групи.

Цікавим і незвичайним рішенням стали двері в сантехнічних зонах виставкового центру. Двері були виконані із скла триплекс зі світлонепроникною плівкою усередині. Родзинкою цих дверей стала італійська фурнітура Minusco, завдяки цьому поєднанню зона сантехнічних кабінок є світлою, легкою, але в теой же час дуже міцної і безпечної.

Ультрасучасна технічна база в синергії з функціональним наповненням КВЦ, дозволяє реалізувати практично будь-який event проект: від міжнародних форумів, виставок і конференцій, до презентацій автомобілів, симфонічних і рок концертів, боксерських турнірів і fashion- показів. Уся встановлена продукція виготовлена за індивідуальним проектом архітекторів з урахуванням високих стандартів виставкового центру і його відвідувачів.

вгору
Якою мовою ви хочете переглядати сайт?
UA
ENG
RUS